Hæderstegn til vores formand

På klubbens tur til Vejle akvariemesse den 28. februar 2023 blev vores formand Hans Ole Kofoed overrasket af Dansk Akvarie Unions formand Tonni Brandt Andersen.

Dansk Akvarie Union, havde besluttet at tildele ham Den røde nål på baggrund af hans indsats for akvariehobbyen i Danmark.
Hans Ole Kofoed blev medlem af Holbæk Akvarie Klub i 1980 og var i perioden 1982 til 1989 formand for foreningen. Han har lokalt været med til at sætte HAK på kortet ved dels at deltage men også arrangerer udstillinger. 

I perioden 1996 frem til 2006 var han medlem af forretningsudvalget og landssekretær i DAU. Fra 2010 til 2016 var han formand for DAU. 
Hans Ole har i lige siden sin start været en aktiv foredragsholder ligesom han er en aktiv skribent til klubblade om pryd- og planteakvarier. Hans Ole Kofoed er uddannet akvariedommer og han fungerer stadig som akvariedommer.

Da HAK var på vej til at gå i opløsning i 2011, fordi klubben ikke længere kunne have sine lokaler, var det Hans Ole der tog initiativ til at klubbens skulle fortsætte, og har været aktiv formand lige siden. Hans Ole har i flere år og er stadig med i bestyrelsen for samarbejdet mellem de sjællandske og københavnske akvarieforeninger "Region Sjælland".

Hans Ole ved en af Holbæk Akvarie Klubs mange udstillinger

Det Røde Emblem er det højeste af de nordiske fortjenestemærker og uddeles af DAU´s bestyrelse til den som under længere tid, aktivt har arbejdet for akvariehobbyen. Arbejdet skal have været på landsplan.
Tidligere modtager af
Den Røde Nål